“Je bent er niet meer
En toch zal ik je groeten
Je elke dag
Vele malen ontmoeten
Je handen, je lippen, je lach
Je bent bij me
Iedere dag!”
 
 
 

Wie afscheid heeft moeten nemen  van een dierbaar persoon,  heeft naast de mooie gedachten aan hem /haar vaak ook behoefte aan een tastbare herinnering.

Een gedenksieraad of object als aandenken aan iemand die voor u zo speciaal was, is dan een manier om vorm te geven aan uw verdriet.Ik wil graag met u meedenken over een mooi gedenksieraad. Ik luister naar uw verhaal om daarna samen te bedenken wat bij u en uw dierbare overledene past.

Samen gaan we op zoek naar een goede vertaling van uw wensen, ideeën en herinneringen. Zo ontstaat er dan een heel persoonlijk en uniek gedenksieraad.

 Er zijn veel mogelijkheden, zoals het vermaken van twee trouwringen tot een prachtige ring waarin mogelijk ook een edelsteen verwerkt kan worden. Denk hierbij aan de symbolische betekenis van een bepaalde edelsteen of kies juist voor een edelsteen omdat het zijn/haar lievelingskleur was.

Een as-sieraad kan een zilveren of gouden hanger zijn met wat as van de overledene. Op deze manier draagt u hem/ haar altijd heel dicht bij u. Natuurlijk behoren gouden en zilveren medaillons en de geëtste fotoprints ook tot de mogelijkheden.

Tevens kan er een bijbeltekst, citaat of gedachte verwerkt worden in een sieraad d.m.v. een gravure of een briefje dat in een holle ruimte past. Dit geeft het sieraad een bijzonder karakter, woorden kunnen ons zoveel troost bieden.

Met een gedenksieraad willen we eigenlijk zeggen:

“In onze gedachten was je
 In onze gedachten ben je
 In onze gedachten zal je altijd blijven”     


U bent van harte welkom in mijn atelier om samen rustig de mogelijkheden
en wensen te bespreken!

 
Tevens ben ik dealer van Atlantis Memorials.
De collectie herinneringssieraden bestaan uit
zilveren en gouden As-sieraden.
U kunt een deel van deze collectie bekijken in mijn atelier.
De gehele collectie staat ook afgebeeld op
de website van Atlantis Memorials.
www.atlantismemorials.nl